Katrine Lenskjold

Tegninger og illustrationer med humor og personlig kant
Følg mig på instagram

Dem med tusch

Mine tegninger med tusch er typisk skarpe i stregen, nogle er farvelagt eller detaljeret med skygger. I denne kategori finder du også de tegninger, der med fordel kan anvendes i malebøger.

Dem med heltene

Jeg har altid været fascineret af superhelte. Jeg vælger oftest at portrætere dem med humor og kant.

Dem med blyant

Mine tegninger med blyant er typisk detaljerede med skygger og formgivende skraveringer. Nogle tegninger med blyant er forstadiet til tusch, men bevaret i det grå og mere sarte end den skarpe tuschstreg, andre er en kombination af blyant og tusch. Her finder du desuden unika illustrationer.

Dem til de mindste

I denne kategori findes tegninger til de mindste. Udtrykket er sjovt, naivt og finurligt og stregen er simpel.

Dem med ord

Ofte skriver jeg citater i en kombination med en tegning, andre gange skabes det kunstneristiske udtryk ved hjælp af forskellige fonte, skygger og mønstre.

De nøgne

Kvindekroppen er fantastisk at tegne. I denne kategori finder du humoristiske tegninger af især kvindekroppen.

Damen bag

Mit navn er Katrine Lenskjold. Jeg er bosat i Aarhus og arbejder til daglig som lærer på en efterskole for elever i læse- og skrivevanskeligheder.

I 2017 oprettede jeg eget firma i håb om at sælge illustrationer og afholde workshops. Det er min drøm at skabe illustrationer til malebøger, plakater, kalendre osv. samt at udnytte min baggrund som underviser og udbyde forskellige workshops indenfor en bred vifte af kreative områder.

14 + 6 =