Om mig

At tegne er det sejeste

eller…. det har i hvert fald altid været en stor del af min hverdag. Lige siden jeg var barn har jeg elsket at fordybe mig i finurlige figurer og udfordre mig selv på min kreativitet.

I 2017 oprettede jeg eget firma i håb om at sælge illustrationer og afholde workshops. Det er min drøm at skabe illustrationer til malebøger, plakater, kalendre osv. samt at udnytte min baggrund som underviser og udbyde forskellige workshops indenfor en bred vifte af kreative områder.

Min baggrund

Jeg er uddannet lærer og underviser i dansk, engelsk og kreative fag på en efterskole for elever i læse- og skrivevanskeligheder. Hvert år skaber jeg i samarbejde med en gruppe elever kostumer og kulisser til skolens årlige musical, her får ideerne frit spil og kreativiteten blomstrer.

Jeg er vokset op med en far, der er arkitekt, som tegnede en del og en mor, der ofte sad ved symaskinen eller berigede fjernsynsaftenerne med lyden af strikkepinde. De to som forældre har gjort mig nysgerrig og opsøgende på forskellige former for kreative udfoldelser og jeg har siden jeg var barn haft en iværksætter drøm i maven.

I 00’erne søgte jeg ind på Teko og fik afslag, eftersigende fordi jeg tegnede for stramt. Jeg opgav ideen om at leve af min kreativitet alene og besluttede mig i stedet for at undervise og bruge min kreativitet den vej igennem. Sideløbende har jeg haft forskellige kreative projekter kørende: jeg har sammen med en veninde syet blandt andet sengetøj og legetelte til børn, jeg har privat tegnet og skrevet en julekalender-malebog som jeg udgav i julen 2015, jeg har haft en mindre smykkeproduktion, tegnet og trykt kort og illustrationer osv.

 

Jeg har flere af Katrines fine illustrationer hængende rundt omkring i mit hjem og er SÅ glad for dem!

Mia (veninde)